top of page

be/be garden е най - новото място за забавление в столицата, в което нашият екип вложи всички усилия, за да предложи на клиентите модерна концепция, съчетаваща ресторант и детски център.  Мястото за игра е на площ от 500 кв.м. и е оборудвано с най-новите съоръжения за игра, а нашата мисия е децата да получат активно развлечение под формата на състезания.

 Ресторантската част до детския център е обзаведена стилно, предлага на гостите уют, вкусна храна и добро обслужване. Съчетаването на ресторант и детски център ни дава възможност да бъдем гъвкави и да предложим разнообразни варианти, за да отпразнувате спокойно и стилно вашия личен празник.  Щастливи сме, че вече сме любимо място не само за младите семейства с деца, а и за всички ценители на добрата кухня.

ДЕТСКИ ЦЕНТЪР

Детски център be/be garden разполага с площ от 500 квадратни метра, на която са разположени най-ново поколение модерни съоръжения за игра. Нашата мисия е децата да имат активно развлечение под формата на интересни съревнования. Центърът разполага с отделена зона само за най-малките посетители между 2 и 4 години, 2 зали за партита и рождени дни.

Happy Cute Girl
Happy Boy

Работно време:

Понеделник - Неделя: 10.30 - 21.30 

ул. Мур 15, кв. Манастирски ливади

  София

Follow Us

  • Facebook
bottom of page