top of page

ПРАЗНУВАЙТЕ ПРИ НАС

Дошло е времето да празнувате рожден ден, но цялата организация Ви притеснява. "Ще мога ли да поканя всички? Има ли как родителите да си прекарат също толкова добре, колкото и децата?" Разгледайте офертите ни за детски рожден ден и се свържете с нас по телефон или на място, за да уточним детайли. 

Happy Boy_edited.jpg

Цените за детенце варират между 32 и 36 лева, в зависимост от избрания пакет.

Пакет 1 - Пица, пържени картофки, сок, минерална вода и 2 часа игра в детски кът - 32 лв.

Пакет 2 - Пилешки хапки, пържени картофки, сок, минерална вода и 2 часа игра в детския кът - 34 лв.

Пакет 3 - Пакет MIX, пица, пилешки хапки, пържени картофки, сок, минерална вода и 2 часа игра в детския кът - 36 лв. 

Пакет 4 - Пилешки шишчета - 2 бр., пържени картофки, сок, минерална вода и 2 часа игра в детския кът - 36 лв. 

Децата получават 2 часа свободна игра в детски център be/be garden, ползване на отделна зала за почерпка и танци. Ние даваме допълнителен реверанс от още 30 минути игра в центъра, защото знаем колко е трудно децата да си тръгнат от нас. ;) 

 * След 2.30 ч. времетраене игрите се таксуват на стандартните цени на детския център. Вижте цените за свободна игра ТУК.

*Храната и напитките от пакета се заплащат в сметка към сервитьорите, а детският кът /играта/ се заплащат на касата на зона "Детски център". Различните услуги са на различни касови апарати.

Ако желаете персонален аниматор се доплаща допълнително:

1 аниматор - 120 лв. за 2 часа.

2 аниматори - 160 лв. за 2 часа.

За родителите предлагаме предварително изготвено меню на плата, което се коментира индивидуално. Резервирането на парти става на място с предварително заплащане на част от сумата.

 Моля, обърнете внимание, че заведението не предлага торти. Можете да поръчате от Вашата  любима сладкарница и да донесете тортата при нас. Изискването е да ни предоставите сертификат.

Допълнителна входна такса за торта -  15 лв. 

 

bottom of page